Slogan Obama Di Terbalikkan Berbunyi Apa?

Mainkan Video "Yes We Can" dan dengarkan dengan jelas perkataan itu...



adakah ia berbunyi seperti ini? "thank you satan" atau "hail you satan"?

BOM321 berkata:"apa kata anda?"

9 Komen

sampai macam ni skali kena chek ucapan..ha3.

sumpah aku bwnci benda2 macam ni.
habis yang orang melayu duk cakap,

peergi la sana, jumpa hantu hantu yang mukanya buruk tu..

cuba sebut banyak kali hantu, tak ker jadi tuhan.
so dikiranya tuhan tu muka buruk la??
tak payah la post benda macam ni.
menyempitkan pemikiran orang melyu je..

Bukan kebetulan.Tapi memang betul pun.Dunia sekarang di kuasai oleh golongan elit freemasons.Mereka yang kawal semua nya.Termasuk peperangan dunia pada zaman dahulu.Banyak dah artis2 sekarang menjadi golongan Freemasons atas dasar mahukan duniawi ni.Even,lady gaga pun kita dah nampak yang dia adalah seorang Freemasons melalui lagu2 nya dan music video.Percayalah,di Malaysia pun dah ada.

ayat ape yg diterbalikkan jadi thank you satan? aku x dapat tgk video nih. kalo yes we can tu cam die jer yg sebut terbalikkan jadi thank you satan, abes kalo kite sbut?? org len sebut..?? yg mksdny dalam bhs melayu kita boleh.. so sume org yg sebut jadi kafir ker? terbalikkan la sume perkataan bia otak pon jadi tunggang terbalik

hahaha~ pemnde ler,... klu dorg ada mse na baca nde ni... mmg gelak empat hari x henti aku rasa,.. da la ye,.. ape kate ko cube terbalikan perckapan ko lak,... biar kne kat diri ko sendiri lak,... figure it out ma friend,...

hahahahaha! sape la yg bodo pemikiran sempit pg prcaye bnde nie.. msti melayu yg pcaye kn.. haha! bnde x logic pon bley pcaye.. tu mknenye trlalu taksub dgn bnde2 cmnie.. blh pulak pemimpin yg tgh bagi ucapan nk terfikir sbut bnde mcm tu.. x masuk akal.. klau lagu mcm lady gaga tu mmg la sbb lagu tu, liriknya dicipta, nk cipta lirik mkn masa.. dn lirik mmpunyai mksud trsendiri.. thts why blh selit prkara freemason.. tp ni presiden tgh bg ucapan, fokus pd topic dibincangkan.. sempat pulak die terfikir nk selit2 freemason kejadahnye.. mengarut betol! haha! melayu mmg cpt terpengaruh la.. CREDIT TO ARRUL..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS