3 Waktu Dilarang Mandi


3 WAKTU DILARANG MANDI :
A. 30 Minit Setelah Solat Asar.
B. Setelah Maghrib.
C. Setelah Isya' sehingga pukul 12 malam.
Penjelasan :
A. 30 minit setelah solat asar itu adalah waktu dimana darah didalam diri kita ketika itu sedang panas, jika kita mandi ketika itu, akan menyebabkan badan menjadi lelah dan penat untuk melakukan perkerjaan.
B. Jantung kita setelah maghrib sudah mulai lemah untuk melakukan perkerjaan. Jadi, kajian menunjukkan bahwa ketika ini jika kita mandi akan menyebabkan paru-paru boleh dimasuki air dan boleh menyebabkan paru-paru basah.
C. Setelah solat isya, ini saatnya jantung kita berhenti dan melakukan istirahat, jika mandi ketika ini akan menyebabkan kerosakan jantung akibat kemasukan air.
Sebaiknya mandi setelah 1 jam dari jam 12 malam. Antara pukul 2 - 3 pagi, itu akan lebih memberikan energy kepada badan seperti mana bateri yang telah lemah di cas semula.
Dikatakan :- ۞ Surah Al-Fatihah dapat memadam kemurkaan Allah SWT. ۞ Surah Yasin dapat menghilangkan rasa dahaga atau kehausan pada hari Kiamat. ۞ Surah Dukhan dapat membantu kita ketika menghadapi ujian Allah SWT pada hari kiamat. ۞ Surah Al-Waqi’ah dapat melindungi kita daripada ditimpa kesusahan atau fakir. ۞ Surah Al-Mulk dapat meringankan azab di dalam kubur. ۞ Surah Al-Kauthar dapat merelaikan segala perbalahan. ۞ Surah Al-Kafirun dapat menghalang kita daripada menjadi kafir ketika menghadapi kematian. ۞ Surah Al-Ikhlas dapat melindungi kita daripada menjadi golongan munafiq. ۞ Surah Al-Falq dapat menghapuskan perasaan hasad dengki. ۞ Surah An-Nas dapat melindungi kita daripada ditimpa penyakit was-was. Seterusnya, bagi menangani Syaitan Durjana, Dikatakan juga:- ۞ Ketika anda membawa AL-QURAN, respon syaitan ialah biasa saja, tengok je... ۞ Ketika anda membukanya, syaitan mula curiga. ۞ Ketika anda membacanya, syaitan mula gelisah. ۞ Ketika anda memahaminya, dia mula kejang. ۞ Ketika anda mengamalkan AL-QURAN, dalam kehidupan setiap hari, dia stroke.... Teruskan membaca AL-QURAN dan mengamalkannya agar syaitan terus stroke.
۞ Ketika anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya. ۞ Syaitan kata, "JANGAN SEBARKANNYA, KERANA IA TIDAK PENTING LANGSUNG" Sebarkan biar umat islam mngetahui


31 Komen

Barangkali banyak pria menanyakan, bagaimana sesungguhnya langkah memberikan kepuasan pasangan waktu bercinta? Apa harus dengan style khusus atau bagaimana?

Menurut Psikiater Seksual Zoya Amirin, cuman ada satu trik cari tahu bagaimanakah Cara Memuaskan Istri diranjang memberi kepuasan wanita di dipan, ialah dengan menanyakan. Menurutnya, bertanya apa kepentingan wanita, bagaimana membuat berasa seksi dan nyaman waktu bercinta itu paling utama dibanding dengan memikir model bercinta.

"Laki laki itu condong pengin show off waktu bercinta, dan wanita selamanya berasa tidak yakin diri. 'Saya oke gak ya, sesuai itu?' Wanita diperlukan untuk diterima," ucapnya, seperti di siaran Sexpedia, dicatat Sabtu (16/1/2016).

Menurut Zoya, semuanya wanita, tidak tahu pekerjaannya apa, wujud badannya seperti mode atau gendut, umumnya berasa kurang yakin diri saat sebelum bercinta. Karenanya, bertanya apa yang menyamankannya pasti membuanya terasa disayangi serta interaksi intim akan bertambah lebih membahagiakan.

"Untuk dia terasa disayangi, nyaman dan tanya apa yang membuat seksi serta memikat. Wanita yang mana tak 'klepek-klepek' diberi pertanyaan pasangan sesuai itu," tangkisnya.

Congratulations on your article, it was very helpful and successful. b049ae441558f03189ded0231e8c7ed2
website kurma
sms onay
numara onay

Thank you for your explanation, very good content. f911393dfad4b2a503e2dbe364298ba0
altın dedektörü

href="https://istanbulolala.biz/">https://istanbulolala.biz/
QGT2YG

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS