Akibat Tidak Gosok Gigi! (18SG)

Kepada anda mempunyai anak yang malas gosok gigi, tunjukkan gambar ini dan takut-takutkan mereka supaya mereka gosok gigi, anda juga pun perlu gosok gigi juga, sekurangnya 2 kali sehari.

Kepada yang rasa geli, tidak di sarankan melihat!

Lihat Di Sini









Lihat! beribu-ribu-ribu ulat, bukan lemon ok, kalau telan semua tu, boleh kenyang perut..


BOM321 berkata "bom321 nak keluar jap pergi kedai beli colgate, bye!"







24 Komen

to Kompetisi Website Kompas MuDA

baik lu kasi cuci gigi lu :D hehehhe

werkk...tu dh tahap kanser gigi dh dh tu...huhu

buweekkkk...dah la aku tgh mengunyah kerepek ubi yg mak aku beli semlm.....nk muntah....tp bgus la...sesape yg malas nk check gigi tu better g chech once a year...xde la mahal sgt...dari jd mcm tu...x ke terukk...sib baik la company aku leh claim untuk gg....peace

geli siot...tp t0l kew sbb xgsok ggi??

huhu..
rasa loya nak temuntah ni...
yaksssss..

bom memang the best la. gmbr tak nk wt org termuntah kan? uhuhu...night mare la cm ni

adeh, seyes aku nk muntah tgk..huhu

sejijik ini aku penah lihat yg lg jijik.haha.aku lagi geli yg flybots tu bom.mmg xleh tido mlm aku tgk.

hahaa..pelik tp menarik..mmg stylo habess

gle.. yg ni mmg btol2 menghantui aku... tiap kali nak gosok gigi je teringat...

mesti bau anjing mati nie mulut org nie..

sumpah aq puasa smpai dua bulan..sbb tak lalu nak makan da..

macam edit je gamba 1st tuh

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS