Gambar Lama Buaya Gergasi!

Memang besar buaya ini, tetapi tidak diketahui dimanakah dan tahun bilakah gambar ini diambil...
Gambar Lama Buaya Gergasi!
Adakah ini "Bujang Senang" ?

7 comments

besonyer.. orang berdiri kat sebelah tu pun sama besar dengan buaya..

apa yang saya tahu tentang bujang senang nie berada di kinabatangan negeri sabah.. saya x seberapa pasti la..

JAP .. GAMBAR NI MACAM PERNAH TENGOK JEA .. aku rasa arwah moyang aku yg amik gambar ni ..
di TG.MALIM , kuala kubu.
buaya putih keramat . "
sebab opah aku cite , ada org curik gambar buaya arwah aki , ayah kepada opah aku.." .. jap aku sah kan gambar ni ... rasanya ada di Muzium negara..

dah sah ke gambor tu ..ko dah sah kan ker.. karang tak sah kena tangkap kang

bujang senang berasal dari sarawak..bkn dri sabah..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS