Makhluk Aneh Di Jumpai di Teluk Bahang!


Dari emel yang diterima mengatakan makhluk ni dijumpai di teluk bahang (Penang), tapi tak pasti sama ada benar atau makhluk ni direka-reka sahaja.






lebih kurang makhluk dalam filem sains fiksyen je!

16 Komen

seram jek muke die huhuhu..

seram jek muke die huhuhu..

seram jek muke die huhuhu..

huh... alien... Allah S.W.T sahaja yang tahu...

Jangan lupa join kontest kami
http://www.gengblogger.com/read/86572
(saya nak menjadi Penaja awak.. boleh..)

encik BOM, kenapa suka meninggalkan link d bhgian komen?
huhu...x sukalah~~ :(

~~uik..barulah mimi tau rupenya cam tu...ooo

gambar ni dah lame lor..lg pun bkan kat mesia..tipuu je ni :)

teluk bahang penang ke?
x jauh dr umah
takutnyaaaaaaaaa

kot2,ni makhluk yang derhaka ngn mak die tu..yang jd cm ikan..cube pk2 kan balik..tul tak??

macam gmbr mermaid yg kat pulau jawa tu..agaknya ni datuknyer kot..hehe..
huhuh
ishh be serios...eloknya ambik wat kajian...sape la yg sebar ni..xkan xdibuat kajian pasal nih...bahaya ni..

Kin Takut ba .. adduuii !!

ny semua penipuan semata2....ade seorang artis yg mghasilkn karya mcmny...mhluk ny dhasilkn dgn mnggunakan kulit2 bntang dn tulang2 bnatg....ny smua kje org barat...pnipu btol ptung mhluk aneh ny djumpai di Tluk Bahang....tipu je....

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS