Reaksi Pandangan Belakang dan Hadapan

BOM321 say "memang semua lelaki dan wanita pernah terkena macam ni betol tak?"


Pandangan Belakang

awek cun

Pandangan Hadapan Pula


awek cun

8 Komen

ahhahahahhahhahahhahah

hahahahhahahahhahahha

kecewa sungguh mereka.

WakakakaKKK... lawak lawak...
pandangan belakang aku dah kasi markah penuh tuhh...

hahahhahaha..senyap terus terkesima laki2 semua tu..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS