Kantoi Mencuri Motosikal Pak Guard Di Giant Kelana Jaya


Kejadian ini berlaku semalam (07/02/2012) di Giant Kelana Jaya, Pencuri dikatakan mencuri motosikal seorang pengawal keselamatan yang berhampiran pos pengawal, pencuri tersebut dapat ditangkap oleh pemilik motosikal.



Bodoh punya pencuri...

5 comments

macam-macam ada... ;]

apa hal belasah mamat tu? nak tunjuk hero? ramai² lawan seorang brani lar.... serah pd polis dah cukup. nak jugak si mamat tu saman si pak guard dan buat kes mahkamah dgn tunjuk video nih.

nak saman pe jadahnye..mmg dia layak dipukul mcmtu..ntah dh brape ratus motor dh dia kebas..ksian tau kita dtg keja nk cri rezeki halal.brpeluh2 bru bleh bli moto..tp depa sng2 je curi.sape x bengang????manusia mcmni mmg kna ajar mcmni..sbb tu aku sokong hukum hudud diadakan di malaysia..supaya manusia jahat mcmni ada rasa tkut nak buat jahat lg..ALLAHUAKHBAR..

Hudud? Sangat mustahil diadakan di Malaysia. Ramai orang besar akan malu nanti. Mereka sanggup berdosa daripada melakukan kehendak Allah.

Manusia xlayak adili manusia..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS