Wanita Tayang Dada Pada Bekas Kekasih Melalui Youtube

Wanita Tayang Dada Pada Bekas Kekasih Melalui Youtube
Seorang wanita Hongkong memuatnaik video yang menayangkan dadanya ke laman Youtube atas alasan berang terhadap kekasih yang telah meninggalkan dirinya atas alasan payudaranya yang kecil.

Dalam video tersebut mengatakan kini payudaranya telah berukuran "C" dan mengambil masa selama 3 bulan untuk membesarkannya. video tersebut dibuat semata-mata untuk membalas dendam kepada kelakuan yang dilakukan oleh kekasihnya itu.



Terjemahan video diatas dalam Bahasa Melayu:

Ng ga ching, kau adalah lelaki murah!

Kau selalu mengeluh dengan payudaraku yang bersaiz AA dan sangat kecil!.

dan kau meninggalkan aku kerana itu?

Hari ini, 3 bulan setelah putus, aku ingin menunjukkan sesuatu. Sekarang, perhatikan, aku memiliki payudara bersaiz C! Jangan menyesal dan aku yakin kau pasti mahukan aku lagi bukan? Tapi maaf, kau tidak punya kesempatan lagi.

Aku tidak akan sudi melihat kau lagi dan aku tidak akan pernah membiarkan kau menyentuh payudara aku yang kini bersaiz C .

Ng Ga Ching, kamu boleh mengatakan aku adalah seorang wanita murahan atau apapun tapi kau tidak boleh mengatakan bahawa payudara aku kecil lagi. Lihatlah payudara aku, kini lebih besar!


Mista BOM pun nak kalau macam ni...

5 comments

Ini hanya lakonan je la bro... adeh. video lama.

hahaha..serius tipu..tgk de vdeo laki tu blas blik..background same je..

lakonan utk promosi produk tersebut

xpe jnji nmpk lurah..ahhahaha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS