Potong Kepala Isteri Curang (18+)

Kejadian ini dikatakan berlaku di Tamil Nadu, si suami dikatakan berang dan memenggal kepala isterinya yang curang bersama lelaki lain, dan kepala isterinya tersebut dibawa ke balai polis.

Potong Kepala Isteri Curang
Potong Kepala Isteri Curang
Potong Kepala Isteri Curang
Potong Kepala Isteri Curang
Potong Kepala Isteri Curang
Potong Kepala Isteri Curang

Isteri-isteri jangan curang kalau taknak kena penggal kepala!

9 comments

x terkata apa2 pun aku..

YA ALLAH...lpas tgok pic ni aku rasa mual n nak muntah..

aduhh...kenapalah aku bukak post ni??

bro..lain kali kalau nak copypaste dari blog org lain bagi la kredit

Kalau Sang suami yang curang nak potong apa..!

Hukuman Hudud gaya bebas..

Weiiii asa nak muntah weiii... geli ewh... tak da slera nak makan.... =.=

bagi isteri yang curang inilah akibat nya, pada kaum adam kalau dapat tangkap isteri nya curang potong lah kepala heheheheh

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS