Pakai Tudung Tapi . . . . (Part 22)

Pakai Tudung Tapi seksi
Aurat atas bertutup, aurat bawah terdedah, sumbat katak baru taw!

7 comments

kakaka...tutup mcm manapun tetap sama lol..

tudung skrg ni juz untuk fenyen, dan bukan lagi untuk tujuan menutup aurat..

ntahla apa tujuan dia wat camni... -_-

bak kata kawan aku yg dlm kelompok cam ni....pakai tudung nak suh nmpk ayu jer, sbb klau xpkai tudung dahi luas...huahahaha.......lu pikir la sendiri

sape nk join organisasi raba org mcm nih..
pgg brg die in 1sec then run away..
biler tgur elok2...x dengar..cume ini sje idea yg ada...
syarat nk join organisasi nih...
*pgg yg pkai tdung tp pkai bju ketat...
*pgg yg pkai tdung tp pkai sluar ketat..
*pgg yg melayu tp x pkai tdung...
spe nk join..
add me- justmozi@gmail.com

mcm pondan je aku tgok gmbr ni..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS