Myvi Terbang Atas Van (Gambar)

Kejadian ini berlaku di Jalan Perkeliling, Kota Bahru 7.30 pagi tadi, Kereta Perodua Myvi berkenaan dikatakan merempuh longgokan pasir dan terbang dan terhempas diatas sebuah van yang berada disitu.

Myvi Terbang Atas Van (Gambar)
Myvi Terbang Atas Van (Gambar)
Myvi Terbang Atas Van (Gambar)
Myvi belum masuk turbo dengan supercharge pun dah boleh terbang, Exora dah masuk turbo belum tentu boleh. LOL!

7 comments

makin tinggi la terbang kalu ader turbo pasni.. nak2 exora turbo super charge g 2

Knight Rider Malaysia

adakah ini pemandu wanita yang kita cari??? haahahaha.. gurau jer..

Malaysia Boleh..!!

serius aku xleh bayangkan kejadian ni berlaku...mesti stylo kan!haha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS