7 comments

ahaa...cmner die jd penyanyi neh..dgr chacaron n macaron jer..hahah

macam mane ak nak karoeke nih..

mauhauhauhauhauahuahuh adoi2....lawak2

die mnyanyi ke tu?? mcm meroyan jek.. hahahahahhaa... sakit perut aku.. adehhhh.....

bengong...hahahaha

3S = sengau....sengal....senget. KAH!! KAH !! KAH !!

Wahahahahahahahahahaha.... Lagu die..... hehehehehhe.... Marvelous!!!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS