Pelajar Unisel Mati Bunuh Diri

Dari sumber yang yang tersebar di Twitter mengatakan mangsa yang bernama Ramnath 19 (Berbangsa India) ditemui mati tergantung akibat bunuh diri didalam bilik asramanya di Unisel Bestari Jaya Campus (Batang Berjuntai), kemungkinan dia telah mati 4 hari lalu.
motif bunuh diri tidak diketahui, sebaran berita ini benar atau palsu belum dapat kepastian.

UPDATE: Kami telah padam
gambar mangsa di artikel ini.


Bunuh diri, bukan penyelesaian masalah...

15 comments

please delete the picture. Imagine what the frens and family are going thru. I am one of his fren. Pleaseeeeee delete!

delete la..wat aib je kt org tu..

delete la admin....gambar yg tunjuk mangsa kes bunuh diri..rogol.. elok jngn la tayang la...~ nak gambor jgak..truk la gambor org nangis ke..sponbob ke..

please delete... dia pernah jadi classmate saya dulu.. so please jaga air muka dia :(

setuju dengan yang lain..better delete pic nie..kesian kat keluarga mangsa dan juga kawan2 mangsa..

setuju, tulis je lah, gambar tak perlu kut...

admin, please remove the picture and the post. This post is offensive and disrespectful to the deceased and his family members/friends. Please kindly remove it as soon as possible. Your cooperation is much appreciated.

Demi Allah tolong la delete gambar dia..sy berasa amat sedih dan terkilan krn dia slh seorang kwn rapat saya dulu..

admin, kalo nak siarkan berita mcm ni, lebih baik xperlu siar foto..berita saje dah cukup..

terima kasih kerana tuk delete gambar tersebut.....

x de gunenye admin delete gambar tersebut....kat internet nanti bersepah2 gambar org ni nanti!!!

Ya..mmg gambar ni mgkn dah tersebar..but atleast tindakan blog ni delete gambar ni, menyebabkan dia tidak terus menerus menjadi agen keaiban org lain...tkasih sbb delete gambar tu..

dh tgk pic tu kt blog lain...sian dia...

mmg dah diaibkan pun!!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS