3 Awang Hitam Kena Pukul Di Kampung Medan

Kejadian dikatakan berlaku di Kampung Medan pada 16/12/2011 baru-baru ini. ada saksi yang mengatakan mereka melakukan jenayah samun bersenjata dan berjaya ditangkap oleh orang ramai, manakala seorang dari padanya terlepas.



Datang negara orang buat taik...

12 comments

ni kes langsi ni .. da r berani cabar undang2 malaysia.. then buat undang2 sendiri.. elok angkut je balik negara sendiri..

malaysia ni baik sngat, undang2 untk warga asing dtg ke sini terlalu longgar.. Sbb tu bnyk sngat kes mcm ni.

hahahaha! samseng 2 x 5 saja! What a cheap. Dayus pukul org ramai2. Bikin malu saja.

cara yg kurang beretika...klo nak blasah pun x pyah la blsah smpi nk mampos....yg lain pembelasah ramai2 tu pun sj nk lepaskn geram ja kot...mna sifat peri kemanusiaan budaya melayu...jgn jadikn budaya samseng sbg budaya d mlysia...

Melayu... Ini lah melayu hahah.. lepas geram.. pijak kpl org... melayu jahil la mcm org2 pijak kpl org lain..

kadang2 geram gak ngok mamat negro nie..

PADAN MUKA...SAPA SURUH JAHAT SGT

padan muke..terbaek

mat black konek besar derr~ sedappp

Ni kira baik la kena pukul je kalau kat negeri diorang dah kena bakar hidup2 kerana mencuri kentang je

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS