4 comments

takk aci .nak jugak mekap cam tuu ;(
bwahahaaaa !!
takk ori ,tak sukee ;p

nak cri awek cun..cri la yg sebelum mekap..haha

admin..cbe tgk gamba last skali...baju diorang tu lain..sblm makeup ade renda blh kire..lepas makeup renda terus gi belah kanan??? hmm pelik>??

accessory baju bley tambah kemudian kan

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS