Kesalahan Cetakkan Poster 'Misteri Jalan Lama'

Dari emel yang kami terima

Tadi petang(14 Nov 2011) ada pergi Pavilion,nak tengok citer Immortal..masa ngah Q nak beli tiket tu,terpandang la poster Misteri Jalan Lama..
Sekali tngok deskripsi kat bawah berkaitan cerita Tolong Awek Aku Pontianak..agak-agak kan,..patut ke boleh berlaku kesalahan macam nie?..takkan terlepas pandang kot...macam tak mungkin jea...sesape nak tngok,boleh la pergi GSC kat Pavilion,tengok sendiri..rasa memang diorang takkan ubah pun poster tu..terima kasih..


Kesalahan Cetakkan Poster 'Misteri Jalan Lama'
Kesalahan Cetakkan Poster 'Misteri Jalan Lama'
Kredit Gambar: Nasrul Nizam
Ini kes copy-paste dan nak cepat siap!

4 comments

Ni mesti kes copy n paste template ni..lupa nak tukar tajuk filem..tu yg bleh jd camtu tu..

kiteorang pun semalam (14hb) g tengok immortal kat pavi juga... terperasan la juga poster tuh...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS