Kereta Ferrari F430 Dato' Lee Chong Wei

Sebelum ini Dato' Lee Chong Wei menggunakan supercar Skyline R35 GTR, dan kini telah bertukar kepada Ferrari F430, banyak duit dato'? orang macam dato memang layak pun memiliki.

Kereta Ferrari F430 Dato' Lee Chong Wei
Kereta Ferrari F430 Dato' Lee Chong Wei
Sumber Gambar : Lowyat.net
Bilalah rasanya nak memiliki sendiri...

5 comments

Rasanyer mak bapak sekarang takleh nak kater pilih profession Sukan gelap masa depan..


Jom Singgah
http://takbest.blogspot.com/2011/11/rage-virus.html

Tapi hanya satu daripada berapa ratus/ribu athlete yang ada kat malaysia nih je yg berjaya(kaya)....yang lain semua habis penat je...yg aku tahu adalah nicol david ngan safee sali tu..klau nak listkan 10 org pun blum tentu lagi...

i just want to say, woww! he deserve that!

Bidang ape pun kalau berusaha bersungguh2, tekun, sabar, mesti berjaya satu hari nanti..yang belum jadi 'kaya' tu, kenala belajar balik ape kesilapan sendiri sebelum ni.. Cukupkah komitmen yang telah mereka beri?C,mon..think positif..

for real? great.. left drive? mmmm~

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS