Hanyalah Lukisan Semata-mata

Gambar dibawah ini adalah lukisan semata-mata, nampak seperti sesuatu yang wujud tetapi ianya adalah hasil seni dari pelukis profesional.

Hanyalah Lukisan Semata-mata
Hanyalah Lukisan Semata-mata
Hanyalah Lukisan Semata-mata

Hanyalah Lukisan Semata-mata

Hanyalah Lukisan Semata-mata

Hanyalah Lukisan Semata-mata
Sangat cantik...

11 comments

perghh!! real oo...nmpk btul transparent kt gelas tu...

mcm x cya ja tu lukisan...hmm.....kreatif gla...

dahsyat tul la skill..real sngt2..lau x gtau tu lukisan,mst ingtkan tu gmbr bese

tipu ni....admin bom 321 ni kene buktikan source mane dia pkai, baru leh caye....aku tau mmg ade profesional hebat gila lukis pkai comp, tp hebat2 diorg ade batas gak..potret org tu leh caye lg, tang gelas tu susah aku nak caye...

dorg skrg mahir gunakan photoshop~ making it extremely real~ fuhhh~ ni kalo di aplikasikan dlm siasatan polis, msti sng mo kenal wajah penjenayah~

kalo x caya,gi buka youtube, melukis guna photoshop.... aku da nmpk ~mmg take time utk buat~but they make it fast in that video~

Admin nih main hantam kromok je cakap lukisan...mana punya source nih??..bagi la kredit dekat web asal

klu btl apasal ada muka org pd penutup lada itam tu...tgkap gmbr guna kamera pastu edit2 kt PS cs5 blh la....

huh.. bila la aku nak terror cam dia orang ni....

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS