Gambar Romantik Johan (Botak Juvana) Dan Fasha Sandha

Gambar ini adalah gambar yang diupload oleh Johan sendiri di laman Twitternya, romantik tak mereka berdua?

Gambar Romantik Johan (Botak Juvana) Dan Fasha Sandha
Gambar Romantik Johan (Botak Juvana) Dan Fasha Sandha
"Jeles wei!"

12 comments

xnak aku fasha da bekas2 orang... hehehehe

cinta lokasi betul.....nasib baik aku bkn pelakon klu x nnt gosip dgn aku pulak ....botak222

johan x thn tngok lurah fasha tu hehe..

fasha ni bg free pn aku xnk...xde value dh..

ape nk heran..kn dorg dh kawen....

klu dh xde prasaan malu nie memang susah..

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

ISap Batu Bnyk sgt ! dlu angkt nan aku skali .
siap main !

Pasangan paling bahagia di dunia.Akhirat nanti Allah yang tentukan.

dah ler tu...keretapi pun dah boleh bolos dah. rugi ler ko botak.

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS