Adakah Wanita Berbikini Ini Adalah Nabila Huda?

Adakah wanita yang berbikini di Pulau Tioman ini Nabila Huda? apa kata anda?

Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Adakah Wanita Berbikini Ini Nabila Huda?
Sumber Gambar : beautifulnara.com & myartis.com

"Ini mesti pelanduk dua serupa atau photoshop ni, kan? kan? kan?"

10 comments

yer..saya balik satu flight dgn dia 1 nov haritu jam 1120 pgi dri tioman.dia sorang je masa tu n dihantar oleh seorang jejaka runner dia kt tioman kot.berkaca mata seperti orang tidak kenal je suara husky dia tu.hehehe.

kalau dah bercerai bukan ke skang ni dia patut ber edah selama 4 kali suci? hemmm.....

buat malu orang islam ja...
xdak maruah dan malu langsung...
ingat hidup ni sat ja...kita kan nak tongkat langit.

biar la dia nak buat apa pun..dia sendiri yg tanggung dosa..tak pyah la korg nak tambah dosa sendiri mengutuk dia ..

Kalau ya pun si huda, napalah?? sibukkkk!! Jaga kubur sendiri..

org mesia memang cmni.. asik2 nak kata sibuk jaga kubur masing2... alahai org meleysia..kesiannnn...org yg sibuk kata sibuk jaga kubur masing2 tu pon dua kali lima penah buat mcm nabila tu buat kowt... hello.. kalau takde teguran, kalau takde org menyibuk dlm soal2 dosa pahala ni, maka rosaklah umat islam.... ikir2kan....

haha..sibuk jga kubur masing2 yea???
ko mati nanti,spe yg mandi kan,spe yg kafan kan,spa yg tanam korang t???ko wat la suma tu sorg2 klo ko mampu...

Kenapa kau orang nie pasal mandi, pasal kapan,pasal sapa nak tanam dan pasal kubor masing-masing di hebahkan apa hal?.Kalau 'ko' mati kau yang uruskan ke?Dan kalau kau mati kau urus sendiri ke? Kalau kau orang handal buatlah sendiri semua kerja tu masa mati nanti.Dah jadi lumrah yang hidup sempurnakan si mati mengikut agama yang dianuti.Tak payah fikir semua tu, menyemak kepala otak kau orang aje.Jagalah keluarga kita dari perkara yang tak diredhai Allah sebaik yang termampu dan selebihnya serah kepada-Nya.

adeh ! knpe nk besarkn hal ni ? tu tpulang kt dia sndiri ler nak bt ape . klu keluarga dia x ambk kesah . knpe nk penuhkn memory camera dgn gmbr2 dia nih ? knpe manusia skrg bnyk bfkrn tutp ? jage jerk tepi kain sndri .

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS