Pelajar 16 Tahun Kelar Bayi Di Asrama (Gambar) (18+)

Pelajar 16 Tahun Kelar Bayi Di Asrama


BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek. - myMetro

Maksiat dan jenayah makin menjadi-jadi...

5 comments

kalau di negara belah timur kita ada rakyat yg langgar budak dan buat dono..

di malaysia kita ada budak 16 tahun kelar bayi

SEMUA DIJEMPUT HADIR BACA BLOG SAYA
1.3 Pelajar Cina Bunuh Diri Angkara Tidak Siap Kerja Sekolah
2.Trend Membuat gigi Vampire di jepun
3.[ Fakta ] Fakta "boobs" Yang Perlu Anda Tahu

bila perkara2 mcm ni berlaku kt negara kita orang2 kita tak pernah buat dono je,orang2 kita smuanya perihatin... yang kat negara china tu orang2 nye memang lakhnat memang patut jadi binatang je..

xperlu bangga dengan prihatin..
yg penting hukum hudud wajib dilaksana

ya Allah kejamnya.. apa dosa bayi itu.. subahanAllah.. kenapa manusia sekarang.. semakin menggila??

Negara kte gi truk ank sndiri gi d bunuh nya.. Dupang2...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS