5 comments

hehe, tidak silap kereta ade kat hotel Lotus Beach Resort di Desaru kan?

keta yg atas tu blh jumpa di Bdr Country Homes,Rawang

yup..kat country homes ade..org cina bwk..hehehe..pagi2 dah romda satu country homes..

bengkel yg ade kete kancil atas skali tu da terbakar... kancil tu pun dan terpanggang skali..huhu

kalo kt jepon mmg ada n legal ats jln..wat lori jual tofu

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS