Budak Digilis Dan Dibiarkan

Kejam dan tidak berperikemanusiaan itu yang dapat dijelaskan didalam rakaman CCTV ini dimana seorang budak kecil dilanggar, dibiarkan dan tidak diendahkan oleh orang awam.



Sangat-sangat kejam, apa sudah jadi dengan manusia sekarang?

8 comments

TAKKAN SORANG PUN TAK ADA HATI PERUT???? BUDAK KECIK TU! BUKANNYA KUCING!!!!!!

manusia tak behati perut!!!
Memang bodoh ah..!!

sape2 leh translate x?xfhm la bhsa cina ni..tp pe2 pun mmg kejam gile2 la..buat cam kucing lak..dunia diakhir zaman cmni la..

diorang mmg dah xdak sifat kemanusiaan dah,bkan setakat video nie je banyak lg

YaAllah...npe truk sgt org2 yg leh lalu cm2 je?mmg xde hati perot..xkn la xnmpk..sedih tgok..dunia akhir zaman..

ya ALLAH xsgup nk tgok smpai abis..kejam sgt la..hope malaysia bkn mcmni..amin

Kesian....budak tu dah meninggal pun pagi semalam (Isnin 17 oct)....

Hope Malaysia bukan camni? Buang bayi tu pun sama je, semua sama

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS