Berenang Dalam Sampah

Berenang dalam sungai sampah untuk mencari sisa buangan yang boleh digunakan semula, lokasinya di filipina.

Berenang Dalam Sampah
Berenang Dalam Sampah
Berenang Dalam Sampah
Berenang Dalam Sampah
Berenang Dalam Sampah
Berenang Dalam Sampah
Sangat kesian tengok mereka...

4 Komen

kesiannya tgk mereka tu...hingga sanggup merentasi sungai sampah

haa~~ ada benda berharga ke dlm sampah tu .

em kesian... klu orang Msia x syukur gak tak tau nak x cakap ape.. Walau ade yg kata semua negara boleh beri ape yg pemimpin kita beri sekarang cam subsidi, peluang kerja, tanah "felda'.. Terbukti tidak.. FILIPHINA WALAU SEKUTU KUAT US PUN RAKYAT NYE MEREMPAT!!!

hmm..cuba tgk gambar lst skali..ade rokok kat kepala dia..zzzz..ade duit pulok wat beli rokok!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS