Anjing Anoreksia

Anoreksia adalah sejenis penyakit kurang selera makan sehingga kekurangan berat badan dan kelihatan susuk tulang, tetapi didalam gambar ini bukanlah seekor anjing yang terkena penyakit Anoreksia tetapi tidak cukup makan, sangat kesian.




5 comments

kciannye tgl tulang jer....klu aku jmp anjing mcm ni knfem aku bg makan...

kesiannya anjing ni.. tak sampai hati lah tengok.. nak bagi makan kat dia.. tak banyak pun takpe, asal tak sampai jadi macam ni..kurus kering..kesiannya dia..

siannya..walaupun anjing dan aku takleh pegang,tapi aku tetap nk bg dia mkn..kalau ada didepan mata aku...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS