Hantu Di Klip Video Malaysian Boy ?

Di Astro sekarang ini banyak memaparkan klip video Malaysian Boy, ada yang mengatakan di dalam video klip tersebut kelihatan imej paranormal.



Sila lihat pada masa ke 0:43




Apa kata anda? hantu ke? kain ke? atau salah seorang penyanyi?

21 Komen

Ape ko mengarut da.. bayk tgk filem hantu ni...

yang aku pelik,tanda soal tu je..hahaha..macam...

Hahaha pakai tudung tapi..

kahkahkah. hantu hantu takut aku tengok.
lol memandai je ko ni kate hantu. stakat kain je pun~

akak nurse tumpang lalu lah..glabah tol ckit2 antu..haapela...

bulat bai..bukak bujur ke bawah..sdappp

As Salam,

lg pelik ngan perempuan yg bertudung tapi....??(sambung sendiri la)
btw,lgu ni sedap...

aku nmpk....ade baju putih n rmbt panjang....

eeeeeeeee. takutnyaaaaaaa... ewwwwww!!!

yg pakai tudung tu..awat terkinja2 sgt..di mana adab anda sbg wanita muslim..?

dia pakai tudung hanya sebagai fesyen...
diorang bajet cepat glamer la kot kalo pakai tudung.. dunia dunia

rasenye org yg pegang microphone kot...kihkihkih

blah la malaysian boy...nk sensasi sensasi plak dah..

hanya allah yang tahu...xperlu digembar-gemburkan...

kalau BOM leh cari video clip arwah acik spin ngan nana nyanyi kat umah kosong ...ada makhluk duduk sebelah nana ....try lah ...

mungkin kain... atau org yg wat video klip ni saje sruh salah sorg kru tu jadik anttooo utk takot2 kan kite je...

sye setuju dgn anonymous... hanye allah saje yg tahu ape yg jadik! jgn nk besar2kan cite! lgi satu, pasal artis yg betudong tu, tpi dye tekinja2... suke ati dye la! mcm mne kalu ade kru yg tbace ape yg korg ckp ni... abis la korg...

siang siang mane ade hantu , merepek je lah .hahaha

buleh tahan besaq tek hat yg pakai tudung tu dia dok hinggot2 memang awsom laa chuihhhhh!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS