37 Komen

islam ke dye tu???? sekadar bertanya...

bohsIA seberang jaya hahahahaha

ayark! peha besar cam gajah!

peha besar la best

baik tlanjang je trus...dh mcm cina dh pn..cina pkai lg sopan dari melayu...buat malu jer

MCM PEHA BABI JER....ITAM.....PANTAT MESTI ITAM...CISSS....

yang ne lebih teruk dr si nanu yg pegang anjing tuuuu

biarkn jer nk idop

biar laa..dia tanggung dosa sendiri ..=)

bahan bakar api neraka nie....berani nyer dia nak masuk neraka

nilah namanya cari publisiti murah.. dia ingat cantik sangat tayang2 mcm tu..berpakaian mcm ni yg tbk berlakunya gadis2 diperkosa. saje tayang..tobat lah..byk cara nak buat baik.

betul ke agama islam ni???jgn malukan diri sendiri, keluarga, masyarkat n agama!!!!!!

mcm r korg x penh berzina...butuh..cakp mcm bgs jew e k korg??blar r..

die pakai bigini la bukan pakai skirt x nampak tali kt leher die 2

Walaupun “~KUBUR LAIN-LAIN, DOSA LAIN-LAIN, SEKSA NERAKA LAIN-LAIN~” TAPI INGATLAH... yang memandikan jenazah kamu "ORANG LAIN" yang sembahyang jenazah kamu "ORANG LAIN" ... yang mengkapankan jenazah kamu "ORANG LAIN" yang mengkebumikan jenazah kamu "ORANG LAIN" yang membacakan yasin di pusara kamu "ORANG LAIN" yang bersedih di atas kematian kamu juga melibatkan "ORANG LAIN" jadi jangan menyusahkan "ORANG LAIN" DENGAN perangai kamu yang "TIDAK DISENANGI ORANG LAIN"..

korang yang bagi komen ni ..macam sial...apa..mak kau main pantat dengan bapak kau dulu..sama laa..siap mak ko isap konek bapak korang laa..bapak ko pulak..silat lobang pantat mak ko..jilat lubang taik skali. lepas main ..kuar muka ko ..macam rupa konek ngan bapak ko yg itam..sama macam mak ko..!!!

byangkn kalu dia ni duduk mcmmnerla

ish kalau baik sgt dorng kat atas nih tak de lah smpai nk hukum2 gan ayat gitu.....cuba lah doa2 skit,mcm kompom masok syurga je suma nih...kalau doa dapat gak pahala skit dari ngata2 dia...40 org doa berubah lah minah tu sok kalau iklas....

entah la... dunia artis skrang semakin tandus megetahuan islam da lupa hukum hakam, semakin x kenal erti segan dan malu, semua benda tg x patut di tayang, semua nk didedahkn... mudah2an allah memberi petunjuk kpdnya... amin

kalu dia telanjang depan lu orang, compom korang bedal jugak...jgn nak fuck org x tentu pasal dow.

masalahnye kalau pakai macam tu menempah neraka...paham2 la bonggokkkk....

ni bukan skirt, tapi nie skrt bikini.

dunia artis dan unsur maksiat sangat sinonim..

korang patut baca blog ni beb..
................
http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/

dia pakai mcm tu, lu orang semua dosa menambah ke?yang tukang post gambar ni lagi banyak dosa ler....cuba lu orang amik masa pikir kejap.

kubur lain-lain, dosa lain-lain, tapi kalau ko mati..sapa nak kubur?? bukan org lain jugak ke?? kalau ko boleh kuburkan diri sendiri mmg power la..

die islam ke kapir hah?????

omak ko la sape yg dok bekap fiza elite ni . bapak ko yg kaki romen !! cam pantat sape bekap fiza ni !! da torang2 pantat dye da terjulur kalo ko tunduk sket !!!! bangang !!!!! dasar kubo omak ko gali balik ko sumbat pantat fiza nih !!! sepal kocik2 xnak mampuih bosa2 bangang x do tamat eh ! ronung2 kan bangang sekalian . :D

hahhaa......tabik la gua sama ulama2 d blog ni...haaa....insaf gua ni..hahaha.....
mangkuk btul......ni bkn menasihati, menambahkan dosa adalah...yang mengkritik2 tu la yang dpt tiket free ke neraka...haaaa....*clap3*
my aplause to u guys,....

baca dan tengok je dah la... banyak bunyi lak korang ni... aku sokong yang atas aku ni.. btol ape ko cakap tu.. orang tu pakai skirt memang dah akaun die,, yang korang duk kutuk die,, igt akaun korang debit?? kredit dohh... bodoh nye orang yang kuat ngutuk ni. diam suda.

bila tgk ....nak suruh dia londeh terus.
gambar tu sebenarnya nak tunjuk kat kita semua ...BURUK AKHLAK SESEORANG ITU SENDIRI...
Komenlah secara berilmu .

sma2 la kt yg mlihat ini semua bdoa...agar dbkakn hti nya utk mginsafi ats tiap prbuatn nya 2..kn lbih bfaedah,jgn kraskn ati yg da kian kras tp lmbutkn laa dgn doa...moga akn trus lmbut dan kmbli ke pgkal jln...aminn.

baek d0akn dye lg bg0z ar ~!

Entah apa nak jadi pada orang dalam gambar tu.Biar Allah saja yang hukumnya.Kita manusia tak terdaya untuk menjatuhkan hukum.Bagi yang up load gambar nie berapa juta kau dapat untuk mengaibkan orang.Dan yang bagi komen tak senonoh nie buat apa,kau orang pasti masuk surga ke? Kesimpulannya tiga kategori ini ada bahagian masing-masing yang akan Allah bagi. Iblis dah menang dalam semua kategori tersebut.Bak kata pergi melawat orang sakit.Yang sakit dah tentu sakit tapi yang datang melawat pula yang mati.Renung-renunglah.Tak salah bagi teguran tapi biarlah yang bermoral.

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS