Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim

Ini adalah gambar terbaru Fida di MASIF 2011, Fida yang terkenal dengan perwatakan yang bertudung litup kini telah menampakkan leher dan bahu, jika dilihat pasti ada yang mengatakan fesyennya seakan-akan Datuk Siti Nurhaliza. Tambah lagi cerita, gambar Fida tidak bertudung secara tak sengaja diuploadkan dilaman sosial oleh Mamat Sepah yang juga kekasihnya. Mamat mengeluarkan kenyataan dimana dia tidak bermaksud untuk mengaibkan Fida, tetapi dia terupload secara tidak sengaja.

Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim
Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim
Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim
Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim
Fesyen Tudung Terbaru Fida Ibrahim
"Tudung kini lebih dianggap satu fesyen, dari kewajipan..."

44 Komen

tunggu masa nak dedah peha lak..

Pasni boleh berbogel plak ye fida. Tudung pun dh jd fesye. artis mudah lupa.

npe g dedah gbr die xpkai 2dung...umm....yg mndedahkn pun share la dose 2 skali.....pde fida..kekalkn la imej brtudung yg btl2 brtudung..jgn tiru spe2 n jgn wt 2dung ni fesyen...

tu la zaman sekarang.. bila jadi artis semua bleh jadi halal.. astaga..

btul kata org..kalo kite kawan dgn org baik kite jd baik tp kalo kite kawan ngn org jahat or x elok maka jdnye pn x elok..lelaki patut bimbing wanita bkn bg lg rosak....

pakwe dia pun xguna,tolol,kelabu asap,unta,yg pegi tgkp gmbr fida tu watpe,kan npk jgk muka dia tgh amk gmbr,kepada fida jagalah penampilan anda dan prinsip anda sebelum ini,jgn kerana lelaki anda berubah perwatakan,klu ke arah kebaikan xpe jgn ke arah sebaliknya

mmg pakwe x gune..org elok pn leh jd jahat cmni...

ape pon xboleh .. dlu betutup bagai .. sekarg langkah demi langkah menuju membuka pulak ..
hahahahahahahaha ..
she look really funny ...

terbaik la fida...u go girl...artis misti la mau dedah-dedah,baru beza ngn org biasa...kalau neraka nanti pun level die lagi tinggi la kot...nauzubillah

Mamat jaga elok2 fida.
Tanggungjawab kau tuh

alahai fida.... cantik dah bertudung litup... kalo duk tuudng camni... ramailah duk mengutukmu fida.... alahai kasian... harap kembali bertudung litup semulalah k... suka tengok fida tapi bila camni erm.......

his!his!x paham la ... dia nie sebenar nye btl2 betudung ke x? kejap alim.... sgat2 smpai nk slam ngan fans pun pkai sarung tangan tp kekadang mcm tut... pun ada, kuar ngan bf tunjuk lak rambut dy da tunjuk rambut. tunjuk lak heler... emmm... fida rasa nyer bukak je kot tudung tu kalu ianya hanya sekadar fesyen bg awk @ sekadar nk mengaburi mata masyarakat... emm... sedih!:(

tah la fida nih..elok2 btudung g bkk..artis yg xbtudung dlu yg dh bhijrah pkai tdung cm irma hasmi pon pndai pkai tdung elok2...nseb ko la fida dpt pkwe budus cmtu...ko pon skali budus..ngat dye lawa sgt ke mekap tebal2 cmtu..lg cntik ngn mekap simple..haisshh...mcm2..dunia2..

yang tersurat:
lawanyer die,rmbut pnjg mengurai..
yang tersirat:
bertambah la amalan dose aku...
nauzubillah...

kalau nak tutup aurat biarlah tutup betul2,jgn sekadar hanya tutup sahaja(hipokrit)renung kembali niat tu.kalau nak berfesyen pun biar le yg seswai.yg penting jgn jadi hipokrit......

kawan dng org bodoh... dia pun jd bodo... tp ppuan ni... kuat b.lakon je kot.. hahaha.. tudung cm yahudi..choyy

hmmmmm....i da jd xmnt kt die..dlu igt leh d jdikn idol..tp nmpk nye xla..mge anda mndpt hidayah dri NYA..

kecewa ngan kak fida..!

mamat mcm taik!!!dh ada awek bertudung di mintak nya bukak..pastu mesti bangga ngn kekawan awek dengar kata..fida pulak kalau sekadar fesyen pakai tudung tu maknanya sia-sia je la pakai..

nampak x cantik plak dia bukak tudung...

it s still ok. then u not wearing it..;)

lepas nie mesti dara dia pecah la si mamat nie kerjakan..haha poyo jer kau fida..

Ya Allah,berikanlah mereka petunjukmu

tlg r jgn hipokrit...pakai tdung dpan peminat je....nyampah r.... nk publisiti murahan ke???? artis skung ramai yg dah bertudung, fida nie plak sebaliknya...ish2

tertarik.. ''artis sekarang ramai dah bertudung'' tapi fida terbalik pulak ..
apakah itu tanda ?
insaflah.. dari tak pakai tudung(labuhkan tudung higga ke paras dada)
aurat didedahkan tu akan dibakar nanti..
Nauzubillah..

PASNI DEDAH JUBOQ PLAK

alah..xheran dah pun...dlm tb pun b'pegang2 tgn dgn laki bkn muhrim...sat lagi tgk lah...mesti terbang ntah kemane tdong tu...hm..fida2...dye artis pompuan kedua BERTUDUNG yg aku suke selain drpd heliza ngan irma hasmie...skarang nie..dah xsuke eh silap...xbrape nak suke dgn si fida nie...elok2 litup nak dedah sane sni plak..hmm..ntahlah...

plastik gile minah nii..meluat lak aku tgok..balik2 kontroversi murahan...

semoga fida lebih matang sekarang. belajarlah daripada kesilapan lampau.. jangan kerana nafsu semata-mata, maruah hilang begitu saja.. salah satu perkara yang mencegah kita daripada terjerumus dalam perbuatan zina adalah melabuhkan pakaiannya dan menutup auratnya.. fikir-fikirkanlah mana yang terbaik..

mamat sepah bukan pembimbing yang baik buat fida nampaknya....

Itu namanya tutup aurat sekerat-sekerat,
mungkin korang patut baca blog aurat ni:
banyak contoh seksi-seksa di sana..

................
http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/

baik xyah pakai tudung...jap agi jadi cam ayu raudah...betudung litup..last2 skng ni pakai skirt sampai nmpak peha...nauzubillah minzalik...buat fida,jagalah maruah kamu....ingat kecantikan dan keseksian x kekal lama...yg kekal adalah keperibadian yg mulia yg sntiasa mnjaga aurat sbagai seorang wanita muslimah...

da mcm kristian punye nurse je aku tengok..

dia ni bengong jugak.. kan kalau bertudung yg lengkap kan cantik...
apa lah masalah minah nie..

hmmmmmmmm .. moga2 die cpat2 la bertaubat

Tu lah, susah nak percaya orang yang macam ni. Pakai tudung bukan sebab keikhlasan.! Benci betul orang macam ni siot

wah...
dia memang freee-hair kan ?
ade org ckp cmtu..

da macam makhluk star wars ! apo bangang eh fida nih . . ko sumbek yo la gambar bogel ko sonang xyah nak blakon la . pangai cam negro ! main kudo lg elok la ko nih . konon xnak tnjuk aurat marisap la haaaaaa den nye haaa. . .dgn mamat bodo tu bule lak ???? ha torang2 ko try je masuk den nye dalm mulot ko . . sonang . . .

basug oo ni pompuan..kin malu

Kenapa manusia suke menilai sesama sendiri sedangkan Tuhan pun suke bagi peluang kat manusia utk berubah. Renung renungkan

org sekarang guna tudung sbb fesyen...cantik+cute!

nape lea jd cm2 ea????adkah tdung hya di pkai msa blum glamor,just nk jd trikn...dan bila da glamor mka tbuka laaa TOPENG yg dpkai slama ni,mula bka ckit...pasni xtw a pe lg yg akn tbuka kn....YAAA ROBB,KAU beri la ptunjuk pd mreka...

Mudah2 an dia di beri Petunjuk oleh Allah..dan mudah2 an kita di beri Perlindungan drpd Allah.amin

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS