Kilang Senjata M-16

Jom lihat suasana didalam kilang rifle m-16...

Kilang Senjata M-16

Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Kilang Senjata M-16
Ada rasa nak kerja kat sini tak?

10 Komen

wah... bleh la keje kt sini... dpt satu set pun ok....

nak beli lah wat mercun..

rasa berdosa tak? rasa cam mengalakkan pembunuhan.. n kalau la kata org innocent dibunuh dgn senjata yg anda tolong buat

senapang PLKN...

kilang senjata kat malaysia lg tertib...siap xleh bawak hp dgn rokok lg..kat europe lg tarak displin

ini aku dah tengok kat astro

Kalo time da zombie... nak juga bersembunyi n bertahan di sini n buat kubu besar2an ^^Y

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS