Pekerja KFC Yang Biadap

Hari ini gempar dengan video seorang pekerja KFC menyapukan ayam yang masih bertepung ke kasutnya, video yang diuploadkan pada 25 Jun 2011 lalu oleh seorang individu ke Youtube tersebut telah mencecah 16 ribu penonton, rata-ratanya meluahkan rasa marah.

Bagaimana pun insiden ini dikatakan berlaku pada Oktober 2010 mengikut laman KFC Malaysia.




Walaubagaimanapun tiada permohonan maaf yang diberi oleh pihak KFC buat masa ini.

7 comments

ee terlebih ajar sgt kau buat macamtu wahai budak lelaki.menghina makanan.

mmg Kurang Ajar Betul Budak Tu!!!!

mampus la kau budak kena langgar lori..termasuk la kwn2 kau yg bersubhat sama..memang kau dah biasa mkn benda kotor sbb tu otak kau pn sama kotor+bebal..yg tukang rakam video plak satu siap suruh buat aksi lg sekali bukannya nak halang!!!Dasar manusia bodohhhhhhhhhhhhh!!!!!

dari video ni...
nampak sangat budak ni tak puas hati
dengan management KFC...
atau pun baru lepas kena maki dengan customer...
tu yang keje macam nak tak nak jer...


Rujuk entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2011/07/isu-panasss-ayam-kfc-perisa-tapak-kasut.html

eeeeeeeeeeeee
kuang ajar nyeeeeeeee!!!!
i dah la suke kfc!!! T________T

kesian kepada orang yang termakan ayam tu..

sangat biadap dan kurang hajar...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS