12 Komen

mcm buat2 je untuk memalukan umat Islam.

penah gak jumpa web yg nampak sgt dia edit kepala pastu dia cantum kan ke badan yg bogel. tujuan mcm nak menghina jer. hurmm..

yang nayanye pmpuan yg tak bersalah...saja nak memalukan pmpuan tu kot

hmmm...pompuan ni tadak moral..

sian pompuan tu nampak sangat kene cut cuba tengok betol2 kepala dia macam kene sambung ngan badan banyak da kes berlaku

hhhm fitnah kepada pemakai tudung jer nih, tuan punya bodi tuh macam tak biasa pakai tudung, main putar belit jer kain.. kalau dia biasa pakai, mesti da kerongsang.. hehehe.. PENIPU!

memalukan islam

saja nak mhina org pkai tudung jak ne..sapa buat edit2 nih taubatlah!!!!

cam gile la pompuan nieh

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS