Pakai Tudung Tapi . . . . (Part 16)

Gambar yang kami letak ini telah beredar lama di internet, seorang wanita bertudung yang mengamalkan cara hidup barat. jangan mencontohi sikapnya.


Pakai Tudung seksi aurat
Memalukan...

19 Komen

minuman malt kot...

mcm air zappel je..

mungkin minuman biasa...tak semestinya air kaler tu aje warna arak. sbb ada minuman anggur halal dalam botol berlambak sekarang dijual di pasaraya....

tu pun nk pelik, kalau air warna kuning camtu kena air arak ke?

ni gmbr bogel pun minah ni ader

agak nyer dia minum air zapple kot...ehe... maner tau,kt luar ngra ada air zapple...ehe ^_^....jgn mudah slh tafsiran....

jangan terlalu cepat membuat tafsiran. Takut nanti timbul fitnah... ya, mmg salah gadis ni berbangga dengan gambar ini. Tapi belum tentu gelas yg dipegang itu air apa atau hanya sekadar berposing...Apa pun jangan lakukan sedemikian yang menyamai sedemikan rupa. Menjadi tanggungjawab kita untuk tidak menimbulkan fitnah terhadap apa yg kita lakukan. Berfikir sebelum bertindak.

alaaaa..barbican kotttt

aper lak.gmbr minah ni tgh bogel pun ader ler.bkn 1 gmbr ni ajer ader.

air epal kot.hehe.air epal kan kaler cmtu gak :))

kot kot tu air zappel FN tu kot...adoii..jgn la tduh smbrgn .. hrus dsiasat dlu..

air 2 nmpk brbuih..
zapple aper.
tp xkn la brbuih bnyk mcm 2..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS