Lagi Pekerja KFC Yang Pengotor Dan Biadap


Sebelum ini kita digemparkan dengan video pekerja kfc menyapukan ayam yang masih bertepung ke tapak kasutnya ( Pekerja KFC Yang Biadap ), kini muncul satu lagi video yang diuploadkan di laman youtube iaitu pekerja KFC yang menggunakan lebihan minyak di bahagian tepi dapur, di lap dan memerahkan semula kedalam tempat mengoreng ayam sambil berkata "Spicy jangan makan eh, start esok...",



video asal diambil disini Main Msk2

Apa jawapan KFC untuk video kali ini?

26 Komen

melampau betul la mereka yang tak bertanggungjawab ni...

siap ckp " ini bru sekali...yg berkali-kali tuh?".. wth..xjujur langsung

This comment has been removed by the author.

pukemon betul laaaaaaa...

This comment has been removed by the author.

memang diorang buat nie..cuba dgn yg pompuan tu ckp ape...astfirulllah apa korang buat nie..kan die kata camtu..tkkan tu pun lakonan kot...yg pompuan mcm lebih beradab buat kerja..yg lelaki mcm bab* inilah kalu budak2 yg rendah pendidikan pasti tak igt kesan kt org lain..suka hati diorag je nk buat apa...hmmmmm

Pada aku diorang lap dan minyak tepi dapur tu dan masukan dalam periuk sebab dah habis aktiviti memasak dan periuk tu akan dibasuh/dicuci setiap lepas kerja. Bukan goreng pakai minyak itu lagi...Ada nampak dia guna minyak untuk masak??

pastutla kawan2 yg keja kfc lepas berenti x nak makan kfc dah

bodoh lah korang nie... budak nie tengah closing nak cuci periuk tuh... saper pernah kerje kfc tau lah benda nie.. sakai lah korang nie, kalau tgh masak mana bleh bukak penutup tuh, di masak guna pressure...

apala bodoh sangat ko org nie.... benda makan ko buat mcm 2.. Agak2la... yang makan 2 bangsa ko jugak.. aqu harap sangat ko orang nie kene b'henti keje... biar ko orng tau 2la last keje yg korang buat... entahla bangsa melayu memang betul kata org...

Teruknnya.. apa nak jadi dengan KFC ni. mula2 tapak kasut, skg minyak kotor akan datang entah menatang ape budak2 ni buat.
kene pikir banyak kali sblm nak makan KFC ni

dua2 budak melayu..melayu makin layu...sokonglah Pakatan Rakyat demi masa depan malaysia

kat kitchen KFC x de CCTV eh ???

Budak ni kalau kena saman dgn KFC, sampai cucu cicit pon tak habis bayar. Tunggu je la masa dia.

aku dapat org tuh aku soh dia makan balik ayam yg di goreng dlm tuh. kalau xde aku dgn rela hatinya buatkan untuk dorang! bangang gler!

ok.ak paham kalo pekerja2 mungkin ade yg tak puas hati kat manager ke,dgn gaji ke,tapi perlakuan macam ni mmg LANGSUNG TAK BERMORAL.masalah takkan selesai kalo guna cara mcm ini.Allah bagi akal utk fikir,bukan sia2 kn dgn perangai takde sivik mcm ni.sudahla Melayu yg buat perangai mcm ni.malu la wehh kat bangsa lain.

mmat yg ckp gune pressure tu,, tp tmpt tu mmg utuk msak ayam kan,, x elok la mcmtu,, klau bley nak tmpat tu bersih je,, lg 1 mcm ne ngan vdeo yg ltak ayam kat tapak kasut tu,, mse tu nak closing gak ke??? mcam syal.....

bencinyaaaaaaaaaa!!!
dah la org melayu!!!
memalukan kaummmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

Kalau dulu pengarah buat laporan polis sbb tayang video tu dan langsung xminta maaf kat pelanggan.. kali ni apa dia nk ckp? mesti dia ckp pasal dah closing nak cuci dapur.. and again dia ada mintak maaf ke? eager nak tau ni..

mmg budak kerja kfc ni tak ada moral.baik manager ke staff ke mmg suka buat kerja bodoh.seingat aku dulu tahun 2003 manager (kenalan aku) dgn staff sekali buat kerja.ayam tu dipijak2 dgn kasut.celup air mop then baru salut tepung.pastu bagi bangsa sendiri makan.ak pun tak paham knp diorang buat mcm tu.dah nasihat pun diorang ttp nak buat.katanya utk customer yg byk songeh..

ape yg aku dgr.. budak yg buat keje nie dah kena tangkap... big boss dah tgk cctv dan skrg budak tu akan berhadapan dgn saman yg dia takkan mampu nak bayar... padan dgn muka die... lepas nie kat dapur kfc takkan ada yg boleh bwk hand phone lagi...

IIyyerr !da ah favourite saya yang spicy !adoiyai -.-'

xberkat la gaji yg korang dpt...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS