Kenyataan Rasmi dari KFC Berhubung Isu Pekerja Pengotor ( Video )



Jika ada apa-apa soalan mengenai KFC, sila berhubung terus ke laman Facebook KFC Malaysia

9 Komen

aku memang dah tak makan kat KFC dan McD...

Bagi aku..kfc mesti ada standard procedure tersendiri dan selalunya diaudit pihak profesional...isu ini semuanya disebabkan oleh orang-orang yang tidak menghargai makanan dan juga tidak mengenang jasa KFC yang telah ambil mereka bekerja. Bagi mereka benda ini macam jenaka tapi mereka tidak tahu satu hari nanti mereka akan terima juga balasannya. Tak kira la KFC ke McD ke kedai makan biasa ke...kalau makhluk ini tetap ada..sama jer kaedahnya.. Agaknya bila mereka dihimpit kebuluran baru la mereka rasa hormat terhadap makanan

smlm aku bru lepas mkn kfc ngan fmily aku. :D

kenapa la die x ckp semua dalm bhs mlyu?? permulaan ayat n akhir je bhs mlyu..wth??

aq phm yg dpn n blakang jea..tngah2 blur.. *_*

xtdo malam la kmu budak

faredreme mohamad fadzil close July 14, 2011 at 11:14 AM

Camera tak akan mengembalikan keyakinan pelanggan terhadap kfc, perkara palin penting ialah bgmana kfc mengetatkan procedure pengambilan pekerjanya,kfc dilihat hanyalah sbg kerja sambilan untuk lepasan sekolah,jadi tak mustahil pekerjanya membuat kerja sambil lewa,kesimpulannya kfc jgn ambil lepasan sekolah yg tak ada pengalaman untuk bekerja,ambil mereka yg ada commitment......

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS