9 Komen

fughhhh naseb baik aku tak suke lumbe lari keh3

pergh.. hororr.. mst sakit ms die jatuh tu. isk..

waduuuhh.... sakit 2.... konfem doktor pn pening nk betol kn cm ne kaki die 2....

haha..tu lumba lagi..cbe pkir klau sukan renang plak.. xD

salam...kepada sesiapa yang mengalami masalah dlm penjagaan kulit muka seperti jerawat, radang kulit, jeragat dan kulit sensitif sy mengesyorkan anda menggunakan Produk Aqura Sabun Energy hanya RM 10 sahaja...ramai tlh mggunakan produk ini...InsyaALLAH ia akn dpt bantu anda...

jika anda inginkan maklumat lanjut boleh hubungi En. Ahmad ( 012-5447747 )/ En. Ismail (014-5550554) dan anda juga boleh melayari website kami https://sites.google.com/site/fyzulbizsite/

saya pernah lumba lari sampai patah bahu, sebab lari saya suka tunduk badan bila nak sampai finish line, masa nak naik atas stage pemberi pingat baru perasan dan berkata "tangan awak memang mcm ni ke?" mcm mana tu. tapi kaki lipat mcm ni rasanya sebab sendi dia memang dah longgar kot.

mohd. fakhri.. sib baik takde cameraman..
kalo tak glamer gak masuk BOM321...
wakaka

kalo x jatuh nie, kalah usain bolt ak rase... haha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS