10 Komen

gile la. xsakit pulak die. kfc mengalualukan orng cm die ni keje kot. haha

tgk tgn die. mmg dh siap goreng dh.. hahah..

hari tu aku goreng cokodok terkena minyak panas pun dah sakit, dia siap boleh celup tangan dlm kuali lagi. power rangers betul pakcik ni! :D
haha
http://salwaismail.blogspot.com

MAKBAPAK..TAKUT AKU NK MKN..HALAL KE NI GRENG GNA TANGAN..BASUH BERAK CUCI X??

ayam tu da sedap. tp goreng pakai tgn terus rasa xlalu la.

huiiiiii. kebal ke ape~~

tp kang die tak basuh tgn btul2 pas kuar toilet ke ape, pastu grg ayam..
eeeeeee yuckssss!!

maybe lapisan atau nerve(saraf) pada kulit dia dah mati kot, that why dia x rasa panas, kalau ikutkan tangan dia mcm bengkang akibat panas minyak kuali tetapi masih boleh tersenyum, maknanya mungkin sudah lali kot apa2 pun halal ke cara sembelih tu?

Bukan kat malaysia pun..apa kisah halal ke idak...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS