8 Komen

siput apa ni..kenyang makan..

siput nih nama goeduck....

besar gle.. siput spesis pe nih?

hok aloh...besor gile siput ni. perghhh jangan disalah gune sudah huhuhuhu

xde mknenye nak lucah. ciptaan Allah mesti ade sbb musabab nye dicipta bentuk mcm ni. cuma otak korg je yg lucah. nmpk bnde cm ni sikit sume ckp lucah. aku tengok bizarre food with andrew zimmern makan mnde ni steady je. HUAHAHA

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS