Budaya Mencacatkan Kepala (18+)

Banyak budaya baru yang makin mengarut sekarang ini, Sehinggakan mereka menganggap diri mereka cukup sempurna dengan budaya baru.

Budaya Mencacatkan Kepala (18+)
Budaya Mencacatkan Kepala (18+)
Budaya Mencacatkan Kepala (18+)
Budaya Mencacatkan Kepala (18+)
Budaya Mencacatkan Kepala (18+)
Macam ALIEN dah!

8 Komen

da jd mcm binatang da manusia ni....

ape yg bodoh sgt diorg ni..

diorang buat macam ni mungkin sebab nak tarik perhatian. mungkin juga kurang kaseh sayang. haishhh banyak lagi cara yang boleh dibuat supaya masyarakat memandang kite. bukan dengan menyakitkan badan macam ni. mengubah ciptaan yang dah sememangnya indah kan??

komen ikhlas dari budak muka banyak kawah hehehe

kurang kasih sayang ke diorang ni?huhu

bodoh betul r..

kultus ikan flower horn nih...xpe2..

sangat bodohhh!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS