Tubuh Penuh Dengan Pin

Elok-elok tubuh dah cantik, yang pergi pin satu badan tu buat apa?
Tubuh Penuh Dengan Pin
Tubuh Penuh Dengan Pin
Tubuh Penuh Dengan Pin
Tubuh Penuh Dengan Pin
Tak sakit ke?

8 Komen

nk sakit ape....rasenye die pkai gam je ni....xnmpk pon cm die pin...

die lekatkan je pin 2.. for sure x sakit. cume bongok je la lekat pin kat badan.. konon fesyen la sangat.. mcam2 la orng putih ni..

alaaa pin ni tak ganas la....hehe....saket sikit je....meh aku tolong cucok ngan kayu api...baru ganas hahaha

kalau tak malas,boleh singgah,
10 sebab mat motor bawak laju
perempuan tipu lelaki dengan mekap??

sakit ke guna gam??..bozo de klaun

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS