Tikus Kena Seksa (18+)

Kepada yang cepat sedih atau tak boleh tengok benda ngeri, sila jangan tengok, amat sadis gambar tikus diseksa dengan menggunakan tenaga letrik ini.
Tikus Kena Seksa (18+)
Tikus Kena Seksa (18+)
Tikus Kena Seksa (18+)
Tikus Kena Seksa (18+)
Mesti sakit gila tikus ni!

16 Komen

bangangnyerr sape yg buat ni...

hahaha.... sian gler!

agak2 la...jgn blaku kejam sesama makhluk tuhan. binatang pun makhluk tuhan gak...

says : manusia semakin kejam . Apalah dosa tikus tu ,

pesan mak aku kat aku.. nanti kite kene balik kat akhirat...

tikus tu buat pembedahan jantung la..dier sakit jantung isap okok byk sgt.

mengapa ini semua harus berlaku..
apakah ini semua kerna dirimu..
sedangkan aku ,hanya tikus yang kelaparan...huhuhuhuu!!

ish3...kejamnye,tengok tikus ni diperlakukan macamtuh..gaya macam berdendam denagn tikus aje..hmm..kalo nak perangkap tikus pon,janganla diseksa..

AKU SEDIH..!!! AKU SEDIH..!!!!JAHAT SUNGGUH..!!!!!

syurga menunggumu wahai si tikuss....

aku benci tikus!!!! haiwan perosak!!!!

Dlu time sk0la kt makmal kajian lg ngeri, cikgu minx bedah tikus, bahagikn bhagian bdan tikur uh.. EeeEee,

Subahanallah !Comelnye :( Sian die .haish .Hanya Allah yang menentukan nasibnye . :'(

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS