K-Pop Malaysia ? Apa benda Pulak Ni ?

K-Pop Malaysia? apa benda ni? dah k-pop ada tambah Malaysia pulak, mende ni? dah tak cukup artis k-pop ke kat korea sehingga di Malaysia pun nak tubuhkan group k-pop ni, atau k-pop bukan bermaksud korea-pop tetapi Klang-pop? Kajang-pop? Kluang-pop? atau chicken-pop?, tak tau la nak cakap apa dah!


K-Pop Malaysia
K-Pop Malaysia
K-Pop Malaysia
K-Pop Malaysia
K-Pop Malaysia
K-Pop Malaysia
Euww! Meremang je tengok gambar kedua tu, bala-bala, bala tu diturunkan kepada golongan mungkar !

52 Komen

ishhh bapok ke ape tu?siyes geli la aku tgk

Eiu tolong lah mereka ini. LOL. Kalau ada peminat tu memang sangat lah pelik. The real K-pop stars pon dah ramai sampai dah tak terminat ni kan plak K-pop Malaysia. Hahaha

k pop malaysia???ahahah bullshit dude!
ap la dorang ni.. lyan mercun pop lg bgos lah!

pop.. pop.. pop.. meletop aku..

Geli ok dgn diorg nie... xde identiti langsung. Booooooooo to them!

geli seyh...
geli geliman...
waaaa

tu lah pasal..hurmmm..sume nak ikut negara luar..adei..gelinye lah..

lawak nak mamposssssssssssssssssssssss!!!!jahahahahahah

tgok muke cam nk bg kaki je!!~~

geli nye...blurp3...

tolong......tak masuk langsung........paling ketara = body korean tu dah ada fitness x kira laki or pmpuan. adeh ~

adoyai..macam jahanam je aku tgk muka2 lelaki tu dgn gaya2nya... x sesuai lngsung..cam ADIK2 je... korean boys buat nampak real cun n smart,,,dirg buat macam haprak..pls la.... gelik wey..yg gula2 tu tukar nama gedik2 jela...

patut nya m-pop...sebab k-pop utk korea... j-pop utk japan....

negara kita tak sesuai laa mnde2 cenggini. kalo sopan lg dari nih, kot, maybe boleh consider?

naTE are gmbo ke2 2.....pffta

beli aeskrem popbnyak2 baling kat deme ni....serabut je..kat kolej aku pon ade gak...rase nak bg penampo je..

geli dow..downg neh x phm kot pe mksd k-pop uh..tgk da cm grup gay n les je..ish2..dunia2..

x payah la nak mniru doe! ktorg lg ske yg ori ! kpop ! not malaysia pop lah... ngre islam pon x pyh la nak cemarkan ,...harap2 pasni kump ni tros disbanded! artis skang pon da ckop memalukan(tunjok dada n pkai seksi2) ... ni lg yg mniru -niru.ckop2 sokong ngan komen 2 dyorg ni bapok ler ~ gay n les!

eeuuWW!!! wut da?? serius ka gmbr ni? Kalau nak tru pun, biar la dr akar sampai pucuk. ini?? hermmm... jauh panggang!HHAHAH!!

terfaktab
udah2 la 2 ngan fenomena kpop
seriusly im annoyed with kpop
wtf, layan kpop smpi isu semasa taktau ap2, artis korea sakit perut tau plak, masalah2
here we are, our mind have been controlled by hidden hands, only time will tell when will our country will collapse if this blasphemy is still continue...

meh aku komen sket...muka dhla cm bangla...hitam lak tuh...ada hati nk tayang body bjet cm tough...yg pmpuan lak dhla gemokkk...muka xley blahh..tgk betis cm roberto carlos..pn ada hati gak??...sry la..plz jgn remove komen ni..sya bkn kutuk sya jujur je...

ermm..bnda yg prlu kita ingat...kita berlainan buadaya...
comel bg lelaki disana adalah normal...xp bukan dimalaysia......

lgpun disana everything is surgery...so pakat2 la tiru ye...bg dagu nmpak tirus je......

ermm..bnda yg prlu kita ingat...kita berlainan buadaya...
comel bg lelaki disana adalah normal...xp bukan dimalaysia......

lgpun disana everything is surgery...so pakat2 la tiru ye...bg dagu nmpak tirus je......

hahaha...apa ni?? dia orang ni nak tiru2 artis korea pula.. kalau suara best ok juga. ish...

This comment has been removed by the author.

baguslah...bala2.....pasni ape pulak kumpulan yang kuar....awat la suke tiru orang lain punye style....aku yang putih melepak ni pun tak tiru artis korea hahaha...errrr...putihka aku haha

kalau tak malas,boleh singgah,
10 sebab mat motor bawak laju
perempuan tipu lelaki dengan mekap??

gambau num 4 serious xleh blahh!
mcm babi, bajet comel. LOL =))

hah... bagus sangat la tu... yang laki nampak gay... yang pompuan nampak pelacur... betul cari bala...

This comment has been removed by the author.

ini bukan kpop ini mpop.. kan malaysia kan? korea kpop. jepun jpop jd malaysia mpop.

bodo x dak dah..mcm mat pit ja sekoq2..nak jd korea konon...porah.. nih kalau org kapiaq.. x pa la nak seksi2 seksa2 bagai.. org pun x kata apa kalau dah seksi.. ni org melayu org islam..sedaq2 la wey ...

pakaian melambangkan identiti.. pakai yg sopan apa salahnye

post komen diatas :bodo x dak dah..mcm mat pit ja sekoq2..nak jd korea konon...porah.. nih kalau org kapiaq.. x pa la nak seksi2 seksa2 bagai.. org pun x kata apa kalau dah seksi.. ni org melayu org islam..sedaq2 la wey ... ( sory sbb terkomen guna bahasa agak kasar.. bg sy kalau penampilan sopan.. bakat pun ok.. semua org akan terima.. PEACE

serius nak muntah pic no.2 tu. rasa nak lempang dengan selipar je muka sekor2.

rse bodo plak tgk pic dorg ni..aduu..aduuuu..aduuu..knape aku tgk..

one word. BANGANG.

music nih universal..nak lyn k-pop ke ape ke..tak kesah la..pada..jnji jgn la terikut ikot sngt..jumpe aku mmg aku bahan smpai nangis nih...XD...YG BEST ADE BULU DADA..PKAI BELT SUPERMAN DO..WOW..

geli giler aq, ngan x pkai bju nyer, ngan kulit itam nyer, nk jdi korea plak

taubat aq tengok gmbr2 nie! makk aiii.. llki2 tu mcm penagih dadah lh plak! ada hati nak copy2 kpop! kite ada budaya sendiri lh!!! menangis air mata darah artis kpop tengok gmb2 nie sume~ lol

wannabe owh,, ak palang btol la diorg ni,, ak ni peminat kpop tegar,, xsuke la,, dah tu xmalu la plak pkai short,, aduii aii,, laen bebenor kome tengok deme ni ngn kpop artist

yang perempuan tu dua kali pandang macam keledek. Yang laki laki tu tak perlu la nak menyanyi kalau gitu rupanya, dari menyanyi baik pakai jubah cantik cantik, pakai kopiah, pi baca al quran, dapat juga pahala.

hahaha..lawakkkk...body mcm tu nk pakai ala korean..xsesuwaiii..kalo dh malaysian,buat la cr malaysian..alahai..

K-POP Orang Asli , HAHAHA

LMAO!!! why K-POP? this is malaysia & it should be M-POP instead of K-POP? seeing those boys group give me goosebump...plus korean music contain dancing, prettyface, dancing...its boring.................no offense :).............be open minded ya...lalala

X tahan... menangis artis k-pop tgok gmbr2 kt ats 2.... geli la ak.. cukop la.. kita Malaysia ok??.. so, ikowt budaya kita. n berpijaklah pada bumi yang nyata... (SomeAdvice From Me)

nexnine will be organizing an upcoming J-Pop Concert on the 1st of December 2012 at the KL Live - Concert Hall.

The Concert is in line with the 30th Anniversary of Look East Policy between Japan & Malaysia which is part of a yearlong celebration being held and the concert showcases Japan’s current Top Female All Girl Band – “SCANDAL” in their SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 CONCERT.

The concert which starts off at 8.00pm will also feature one local opening act under the same music label.

This is first time, the artiste known as SCANDAL will be performing in Malaysia and it will be a great opportunity for all their Malaysian Fans to catch them performing LIVE here. The Concert will be part of their promotions tour for the Album “Queens are trumps - Kirifuda wa Queen” which will be launched by SONY Music Malaysia on the 1st week of November 2012.

Tickets can be purchased online or at stores via: www.ticketpro.com.my.

For more details on the band, please visit their Official websites at:

SCANDAL Official Webpage:
http://www.scandal-4.com/

SCANDAL Official YouTube page.
http://www.youtube.com/SCANDAL4VEVO

SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 - FB Event Page at: https://www.facebook.com/events/408193585901226/.

SCANDAL SPECIAL LIVE IN MALAYSIA 2012 - Official Events Website: http://www.pipiluv.com/index_files/scandalspecial.htm.

Hope to see you all there!

Take care and help keep supporting SCANDAL!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS