Gambar Osama Bin Laden Terbunuh Adalah Satu Penipuan?

Kita dikejutkan dengan kematian Osama Bin Laden hari ini, selepas kematiannya banyak gambar-gambar Osama terbunuh tersebar di internet, bagaimanapun ada pihak mendakwa gambar tersebut adalah rekaan semata-mata, lihat gambar di bawah!
Gambar Osama Bin Laden Terbunuh Adalah Satu Penipuan?
Gambar Osama Bin Laden Terbunuh Adalah Satu Penipuan?

Apa komen anda?

9 Komen

haha..kalw korg sedar,,,
wartawan pon ckp nipu...
tgk jela video kat yahoo..
cakap skit jeling ke kiri(tande org nk nipu)

propaganda jer semua tu..osama pun bukannye wujud.

osama(rekaan) tu pon senanye org dalam cia
sj direka nk nmpkkn cam org islam ni terrorist

patutla negara amerika terkena bala,. suka sangat serang negara orang

Semua ni adalah propaganda US bagi menutup kelemahan dan kegagalan mereka dlm misi memburu Osama sejak dr 1 dekad yg lalu. US sememangnya GAGAL!! OSAMA yg dikatakan pengganas sebenarnya adalah presiden US sndri iaitu OBAMA. Berita kematian Osama ini adalah bertujuan mematikan watak Osama dalam skrip yg digarap sendiri oleh CIA sejak 10 tahun yang lalu dengan tujuan memburukkan imej ISLAM.

Konspirasi . Bala , bala . Sekali pandang pun dah tahu tipu .

Benar atau tidak "OSAMA BIN LADEN" sudah meninggal, hanya allah sahaja yang tahu.TQ

Latest Entry: Free Latest Infomation

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS