Silap Mata Yang Tersilap (18+)

Silap Mata Yang Tersilap (18+)
Bukan semua silap mata itu berlaku dengan sempurna, Kadang-kadang mungkin juga boleh buat kesilapan semasa melakukannya, dan mungkin juga membunuh seseorang, video dibawah adalah sebuah video dokumentari silap mata yang gagal, video menunjukkan seorang ahli silap mata melakukan satu melakukan satu trik menggunakan mesin gergaji untuk memotong kepala seorang wanita, tetapi trik tersebut tidak menjadi dan wanita itu mati, yang lebih menyadiskan wanita tersebut adalah isteri kepada ahli silap mata itu.



Sangat sadis...

20 comments

ngeri giler tak sanggup nak tengok

ngerinyerr.....sedih siut, bini sendiri tu....huhuhuhu

apa yg terjadi dalam video ni? aku nak tengok, tapi takut.. huhu

pnh tgk smpai tido mlm pn asyik tringt video ni..ngeri..

meremang seh bulu roma..

video ni tipu jea...sblm wat magic sume bnda dah terancang trmasuk kslamatan..kepale dah kene potong tp x da darah..x logik

Eee, takut nak tengok video ni, tapi nak jugak! Sume orang asik kate ngeri jer... Takut nak tekan play...

sadis2,,tpi btul ke?

err...video nih betul ler cube korg tgk time 2:15-2:17, ada darah mercik ke lantai. Sadis2

tgk btol2 ade la darah tapi mungking ade banyak lagii kat dllm kotak tu

tak ngeri la... tp video ni mmg betul jd...

subhanallah apa yg dah berlaku kepada ahli silap mata nie !!!!! sehinggakan membuat isteri nya mati !!!!! lain kali kalau nak buat silap mata tu teliti lah dulu kesian isterinya !!!!!

subhanallah apa dah terjadi kepada dia sehinggakan membuat isteri nya mati !!!!!

subhanallah apa dah terjadi kepada dia sehinggakan membuat isteri nya mati !!!!!

kesiannya!!!!! walaup0wn my freind kata buat apa ma0 d kesiankan bab isterinya pakai baju SEKSI !!!!!

0h lau tak caya nampak dengan teliti betul lh isterinya mati!!!!! sehinggakan suami-nya kena SAMAN!!!!! kata my auntie!!!!!

wa xbrani la nk tgok cz da bce komen u ols. .seram pulak. .

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS