Perkampungan Orang Asli Yang Aneh Di Amazon

Gambar ini pernah dikeluarkan di berita, ceritanya mengenai sebuah perkampungan suku asli terasing yang berada di hutan amazon, suku kaum asli tersebut tidak pernah melihat sebarang teknologi dan dunia luar, ketika krew helikopter mendekati mereka, suku orang asli tersebut membuat sumpitan dan sumpitan ke arah mereka, krew terbabit tidak berani untuk turun kebawah kerana tidak pasti apakah yang akan terjadi apabila mereka turun, atau mereka adalah cannibal(makan manusia).









Kepada yang sering memberikan komen berbunyi begini "Ini edit / Photoshop" BOM321 menasihatkan anda menonton banyak berita dan dokumentari...

19 Komen

haha like yg statement last tu..

perghhh kalau camni,aku pontakot nak turon

yeahhh like last statement. aku pon da mnyampah bce budak budak yg komen cenggtu :)

cam bkn mnusia je sbb ade yg hitam....eeee tkotnyeeee!!!!

smart sangat statement last tu. tak tau jgn cakap, ye tak.
btw, org asli tu mmg nmpak cam tak penah tau dunie luar.

sal pic tuh...aku pelik..nape yg lain sume cam warna coklat..yg sorg tuh jea kaler hitam..bleh jelaskan????

yg itam tu ketua kampung ... tu psl warna lelain tu ... haha

Kepada yang sering memberikan post berbunyi begini "BOM321 menasihatkan anda menonton banyak berita dan dokumentari" saya menasihatkan anda menonton banyak tutorial mengedit/mengimpost untuk tujuan pic yang lebih berkualiti...

haa...yg komen haters semua x baca paper, magazine or bahan2 ilmiah lain....memang ada satu perkampungan di amazon, bila nampak heli or airplane lalu di kawasan rumah mereka, mereka akan baling tombak, sumpit dan mengeluarkan bunyi bising seolah musuh menyerang kerana mereka LANGSUNG tidak pernah berjumpa dengan manusia biasa. Peradaban mereka masih seperti di zaman paleolitik yang mana manusia masih memakai cawat, x kira lelaki or perempuan.....

lain kali rajin2 lah membaca...

sape yg x percaya ngan artikel kt atas bleh la tgk kt website ni...
http://www.uncontactedtribes.org/brazilfootage
korg nilai la sendiri...

Biarkan mereka sumpit koto bakor aje atap kgnya keh..keh.

yg itam..catwoman..yg merah iron man

fuhh...mungkin juga dorg ni cannibal...

mane ade zaman paleolitik ,,,ajaran karut darwin sume nih...

apa pulak....yang hitam dan merah,mesti diorang kembar.nak bezakan yg mana satu kak limah dgn kak tipah.itu pasallah kena buat dua kaler dan berkaler2

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS