Pembunuhan Ikan Dolphin Di Denmark (18+) (Gambar)

Pembunuhan ikan Dolphin (Lumba-lumba) di negara Denmark adalah satu festival rasmi tahunan. Dengan membunuh haiwan tersebut secara ganas sehingga mati, mereka akan mengambil ikan yang mati tersebut untuk dijual, festival ini dikutuk sekeras-kerasnya oleh agensi pencinta haiwan.
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Pembunuh Ikan Dolphin Di Denmark
Sangat sedih melihat kekejaman manusia!

11 comments

kenapa la nk bunuh binatang tu..??binatang tu kat malaysia ni dijaga dgn baik..baik hntr je kat cni..biar org2 malaysia yang jga..

kenapa la nk bunuh binatang tu..??binatang tu kat malaysia ni dijaga dgn baik..baik hntr je kat cni..biar org2 malaysia yang jga..

Bodoh kata penyembelihan 'makanan' itu kejam.

Tapi penyembelihan kemanusiaan kita butakan mata sahaja.
Bodoh~

kerja bodoh betul dorang wat macam tu..

Mmg sgt kejam..d satu tpt d Jepun juga ada festival spt ini setiap tahun. Bg mrk ini adalah festival membuktikan kelelakian seseorg d sana (Faroe Island,Denmark)Yg paling byk d bunuh ialah Pilot Whale selain dr Dolphin.

Boleh cek d link ini : http://www.weliveindalian.com/news/1000001906/Are-you-Man-Enough-to.....

yang ikan dolphin warna itam tu nama die "Fake Killer Whale" kan ??

sungguh kejam mereka. sungguh terkutuk perbuatan mereka. semoga mereka mendapatkan ganjarannya.

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS