Anjing Kena Ikat Kat Tiang

Apa kes ni? siapa punya kerja ni? kalau iye pun anjing ini ada buat salah, janganlah sampai ikat kat tiang, kesian-kesian, gambar ini bukan di Malaysia tetapi di negara luar, tak pasti kenapa anjing ini diperlakukan seperti ini, kepada anda, janganlah menganiaya haiwan.
Anjing Kena Ikat Kat Tiang
Anjing Kena Ikat Kat Tiang
Anjing Kena Ikat Kat Tiang
Apalah nasib anjing ni...

7 Komen

mungkin kne denda sbb kaco anjing laen kot -.-"

bgai melepaskan anjing tersepit...

aku rase org yg ikat ni x reti camne nk tambat anjing gune rantai kot...
tu yg ikat cmtu...ish3.... ksian sape yg buat tu.... xD

siannye die.. huhuhu

fara: kalau dia ad buat slh skali pun,jgn la buat mcm tu. Dia haiwan,bkn manusia..Manusia ad akal so,guna la sebaek2nya..kan.

comel anjing tu... siannn die...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS