9 Komen

ntah2 patung ape ni...ekekekee...

bia la.. at least katak.. binatang bukan nak kne ade sijil nikah pon.. kalo manusia ade gak kne sumpah seranah

eeeee.. aku geli dgn katak.. tgk gmbar punn dah mcacang bulu roma aku.. eee yaks!!

untuk tujuan penggambaran ni.katak2 tu jadi model..heee untuk majalah kamasutra katak kot.haaha

ntah2 katak tu dh mati...org yg ltak ktak tu cmtu'

hahah... geli ade.. klakar pun ada.. hahahah

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS