Pakai Tudung Tapi . . . . (Part 12)

Tapi apa? anda tengok sendiri!
pakai tudung seksi

23 Komen

lahai...sengal ny lahhh...pkai tudung..tp mintak ampun dy punye bwah ktat...hmmmm

die mcm sgje je posing suh org tgkap gmbr die..

jangan salah kan kami kaum lelaki kerane melihat punggong anda wahai kaum perempuan

bekas ape kat bontot dia tu..???

saya ni jahil skit bab agama nih..cuma nak tanya (kalau ada yg sudi jawablah) aurat tu pahalanya sekerat-sekerat ke? sbb ramai yg tutup kepala bagai nak rak tapi yg lain buka..maksud saya pahala kat rambut lain ke, kat lengan lain,dan kat peha lain lak ke..
ni ikhlas tanya sbb masa sekolah dulu ustaz cakap semua aurat kecuali muka dan tapak tangan. kalau buka satu tak dapat pahala. maknanya kalau ikutkan gambar kat atas tu takdelah pahala aurat kan? dia cuma dapat panas sbb pakai tudung jer lah kan? -ingin tahu.

hud aikara: pkaian shingga trnampak bntuk tbuh bdan 2 pn dh dikira aurat.. betul lah umat akhir zaman ramai yang "terlanjang"...

tutup seme dapat 100 markah. kalau camni potong markah

hud aikara = pasal pahale cmne allah judge tuh kite serahkn saje pada allah..kite tkleh tntukn allah nk bg pahala macam mane pada kite...bukn kite tau pon cmne allah bg pahala atau dose macammane..mlh tk de tulis dlm al quran pon..even nabi muhammad s.a.w jungjungn kita pon tk tau macmmane allah judge manusia..itu kerja allah...tp yg penting kite sebagai hamba just buat ape yg allah suruh dan tingglkn ape yg dilarang.insyaallah..ganajaran die mennti kite..dan ape lagi yg lebih baik drpd ganjaran syurga allah dan segala nikmat di dlm nya..tk gitu?

Nampak jelas alur spender. Kalau pakai G String. Tak nampak le...

semalam (14/4/2011) saya ternampak seorang pekerja MAS hendak pergi kerja agaknya...orangnya cantik..menarik..bertudung..dan berkebaya ketat...tapi..kainya terbelah tengah dihadapan sampai ke atas!!!nampaklah pehanye yang gebu dan putih itu!!aduhh...saya baru tahu yang diorang kena pakai mcm tu.ape tujuan?nak jamu mata pelanggan diorang ke?huhu silap2..boleh nampak seluar dalam!!masyaalllah..

ntah pe2 la pkai tudong tapi jdinye cm nie....ish3....mnusia2...

tak yah pakai tudung a senang . kalau na tunjuk sangat .

ok lah pakai tudung drpd x pakai tudung langsung.org x pakai tudung lagi lah teruk...sopan2 tp xpakai tudung x guna juga..

xde makne nye ok...lu blajar mane der... sama jer...pakai tudung tp pakaian cam tu kira terdedah gak..X pkai tudung pon kira terdedah gak... sopan x sopan tu lain dol...

hud aikara : apa yg ustaz awk ckp betul. sy pn diajar mcm tuh. cuma skrg org akn jwb "well, fashion lah katekn". hakikatnya bju yg jrang, ketat(shinggakan mnampkn bntuh tbuh bdan)pn xbole.

mcam ah cantek sgt kejadah to...
senang x yah pkai ape2 pon...

sengal punye pompuan..bek x pyh pakai tudung..bukak sume..

Salam Alaik.. Tp klu pasan n tgk betul², tudung yg dia pakai pun jarang n dia tidak mnggunakan serkup/anak tudung utk cover rambut nye sblm mnggenakan tudung.. Huurrrrmm..

jg diri hiasi peribadi. T_T andai semua orang masuk ke syurga kecuali seorang, ku bimbangi yg seorang itu adalah aku _umar al khattab.

knape mcm tue. .memalukan kaum hawa jep. . ALLAH da angkat darjat wanita tp sng2 jep nk malukan. . . shame 0n u. .

pikir lawa sgt ape paki mcm tu..!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS