Mat Rempit Kena Buli Dengan Polis

Lawak tengok budak-budak rempit ni kena buli siap naik moto 3 orang lagi, kalau taknak kena buli, jangan merempit ya? tapi kalau rasa nak jadi pelakon, boleh pergi ujibakat di balai polis.
Mat Rempit Kena Buli Dengan Polis

Video juga boleh dilihat di sini Daily Video's

Remp kat polis!

10 Komen

kahkah..kasi wheelie la der..haha..

india kena buli .. cam sial je polis tuh

polis dgn bdk tu sama jer bodoh!

knpa ko cakap bodoh, budak tu sedare ko ke.. ahhh bodoh...

huhhhh...wat malu jew...due2 bla phak pun bodoh...hahaha

macha2 tu cm layan je bile soh wat wheelie

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS