Mari Beli Daging Manusia

Tak dapat dipastikan apa tujuan mereka buat begini, jika anda tahu, kongsikannya di ruangan komen.
Mari Beli Daging Manusia
Mari Beli Daging Manusia

11 Komen

mgkin ini kerana program peace no war kot

terang lagi bersuluh lampu eveready dh tulis kt situ... (kempen ala "PETA")

nh utk kempen vegetarian rsenye....mcm ne rsenye klau manusie nh dijual mcm ayam..daging...

uis~ gila...takkan lah manusia zaman moden makan manusia....

program kesedaran ni... anti perang dan keganasan... we love peace...hehe

kat tag harga tu, dia tulis..
billions of animal abused and violently killed because you eat meat. get help, visit alv.org.au
so.. kempen vegetarian la ni..

arghh.. serius palek.. hahaha... tak kan animal nak makan manusia lak.. dh binatang tu makanan manusia.. elok balik ke zaman dinasor..wekkk

itu bukanlah daging manusia melainkan arca dari roti yg dibentukkan menjadi seperti itu.

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS